Care este procedura pentru a obține un împrumut de la creditcumasina.ro ?

Contact Suna chiar acum

firmbee-com-SpVHcbuKi6E-unsplash

I

În primul rând, ne contactați pe pe numărul de telefon sau pe WhatsApp: 0734 165 759 ori pe adresa de email: contact@amanetuauto.ro unde ne vei oferi detalii despre autoturismul tău, după care vom stabili prețul și în cel mai scurt timp o să afli ce sumă poți împrumuta!

II

Veniți cu autoturismul la sediul nostru din București, strada Gladiței.

car01
romain-dancre-doplSDELX7E-unsplash

III

Semnăm împreună contractul de amanet care conține doar două pagini. Suma ce am stabilit-o la telefon iți vă fi acordată pe loc după semnarea contractului. Autoturismul tău vă rămâne în parcul nostru auto unde vă fi supravegheat 24/7.

Prelungirea contractului o să se facă o singura dată la 30 de zile, cu plata comisionului, de cate ori veți dori.

Ce părere au clientii nostri despre creditcumasina ?

In aceasta sectiune aveti cateva dintre recenzile clientiilor nostri !

„Rapizi și onești. De fiecare dată când apelez la serviciile amanetuauto.ro știu că mașina mea este în siguranță, parcarea fiind acoperită și păzită. În plus, întotdeauna am găsit înțelegere în rambursarea comisioanelor. Recomand!”

Cristian Panu

„Am avut nevoie de bani, mi-am lasat masina o luna in acest parc si am luat-o in aceeasi stare, fara comisioane si taxe in plus.”

Alexandra Grigore

„Cea mai bună variantă de finanțare când ai nevoie de bani rapid. O soluție potrivită și pentru persoane juridice, când au nevoie să își deblocheze lichiditățile! Recomand!”

Avram Mihai

„Apreciez faptul ca am primit banii foarte repede si ca masina a stat in garaj si nu in ultimul rand masina a fost spalata inainte sa o primesc inapoi.”

Teodorescu Ana-Maria