Stiri

Cel mai scump Autoturism

Amanet Masina

Cel mai scump Autoturism din lume Rolls-Royce - Sweptail Luxul a ajuns la un alt nivel cu Sweptail, cea mai scumpă mașină nouă din lume. Autoturismul Rolls-Royce Sweptail a fost prezentat la Concursul de Eleganță de la Villa d'Este. Caroseria lucrată manual și interiorul inspirat de ambarcațiunile de lux sunt ingredientele celei mai scumpe mașinii Când activezi în segmentul de lux este destul de complicat să aduci lucruri care să surprindă cu adevărat. Dar Sweptail știe cum să intre din nou în prim-plan.

Read more

Nou conceptul BMW

Amanet Moto

Sa dezvăluit oficial Conceptul BMW Seria 8, care beneficiază de un design sportiv se va lansa în 2018. La aproape 20 de ani de la încetarea producției, BMW Seria 8 revine la viață, BMW a oferit câteva detalii, în legatura cu designul acestuia. Beneficiază de o grilă de mari dimensiuni, cu doi "rinichi" care coboară mult spre șosea și se extind în partea inferioară. Blocurile optice sunt duble și foarte subțiri, în timp ce prizele de aer largi accentuează caracterul sportiv.

Read more

Auto-Camionul ROMAN pentru teste

Amanet Auto Bucuresti

Roman Braşov uzina care a supravieţuit după 1989. Autocamioanele produse aici au ajuns in foarte multe tari, cu toate acestea nu a putut supravietui, iar fabrica se află în insolvenţă. De pe site aflam că în anul precedent au fost livrate doar 4 bucăţi in afara tari, şi acestea pentru teste. Doua Autocamioane au fost livrate in Orientul Mijlociu şi două în Asia de Sud-Est. - Autocamioane 38.400VF şi un camion 22.330 DFAEG.

Read more

Noul Hyundai Kona

Amanet Auto

Noul Hyundai Kona va debuta oficial pe 13 iunie. Modelul va putea fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Constructorii auto mizează din ce în ce mai mult pe modele din segmentul SUV, iar cine nu aduce noutăți aici are de pierdut. Hyundai s-a aliniat acestui trend, cu un nou Autoturism, Kona - cel mai nou produs al sud-coreenilor, debutează oficial pe 13 iunie. Anunțul a fost făcut pe un teaser video. SUV-ul Kona a fost surprins în Europa. La nivel estetic, Kona trece de tiparele cu care eram

Read more

Avion filmat de la 20 km distanta

CREDIT CU MASINA amanet auto va prezinta Nikon P900

Pe piata exista aparate care au un zoom deosebit.

Nikon-ul P900 are zoom optic 83x cu o buna stabilizare, ceea ce ofera sansa utilizatorului de a vedea un avion aflat la 15-20 km distanta.

Avionul din filmul de mai jos zbura la altitudinea de 12km si era undeva in afara bucurestiului. P900 este aparatul preferat al paparazzilor din lumea intreaga.

Nikon nu nea dezamagit niciodata pana acum si nici de data asta nu dezamageste, filmuletul vorbeste de la sine.

Read more

Noul Automobil SportBreak

Amanet Auto

Au trecut 14 luni de cand uzina jaguar anunta ca pune frana la Sportbrake, dar cerintele familistilor da peste cap in totalitate strategia lor. Astazi se implinesc fix 14 luni de cand constructorul britanic a anuntat oficial ca nu mai vor sa fabrice modele brake, anuntau sus si tare ca vor sa renunte in totalitate, astazi au prezentat oficial noul model XF Sportbrake.

Read more

Autobuzele fara sofer

Amanet Auto

Pana si in tarile scandinave pot exista ambuteiaje si pot deveni foarte enervante, centru lorasul este foarte aglomerat, Helsinki va deveni primul orasi unde autoturismele nu vor mai avea nevoie de sofer. Testele au fost facute pe doua Autobuze

Read more

Vanatoare de Autoturisme

Amanet Auto

Vine Politia, odata cu vacanta. Daca iti place, cum spune romanul "sa bagi Galosul in ea", politia Romana are la dispozite un Autoturism de curse "911 Turbo", Masina e mai batranica dar la 420CP e destul de buna pentru drumurile noastre toate. Sunt foarte putine Autoturisme in Romania care pot atinge suta in 4,8 Sec.

Read more

Peter Parker "spider-man" în Nou Auto A8

Si Spider Man se bucura de Masini mai ales de noul Auto Audi A8.

Peter Parker se bucura de noul A8, Super eroul trebuie sa isi ia testul Auto

Noul Audi A8 este prezent in noul film Spider Man Care va debuta in curand in cinematografele din intreaga lume.

Read more